info-4

Kdo smo

Netica je podatkovni znanstvenik in strokovnjak za integracijo podatkov. Strokovnjaki Netice že od ustanovitve leta 2007 podjetjem pomagajo združevati na videz nezdružljive vire podatkov, jih povezovati v aktivna podatkovna skladišča, ustvarjati logične povezave med podatki in iz njih pridobivati informacije nove vrednosti. Uporaben je za upravljanje in delovanje, po drugi strani pa nepogrešljiv za raziskovalce, razvijalce in ustvarjalce. Za odločevalce na vseh ravneh in v vseh oddelkih; naše rešitve tako uporabljajo raziskave in razvoj, nadzor kakovosti, prodaja in marketing, finance in kontroling ter najvišje vodstvo. Zaupajo nam velika in mala in srednje velika podjetja v različnih dejavnostih; avtomobilizem, farmacija, trgovina, laserska elektronika, zavarovalništvo, IT, telekomunikacije, banke, zbornice in javna uprava.

Naše svetovanje je vedno v skladu z vašo strategijo

"Pri Netici imamo na voljo obsežen in celovit nabor kvalitativnih in kvantitativnih orodij, ki vam pomagajo razumeti, kakšno je vaše podjetje v primerjavi z vašimi konkurenti."

Naša misija

Med strankami in partnerji uživamo ugled strokovnjaka, zanesljivega partnerja in iskrenega sogovornika. Naše poslanstvo je ustvariti informacije nove vrednosti. Naše znanje povečuje pretok kakovostnih informacij in pospešuje uspešne poslovne odločitve. Poslujemo z ljudmi in za ljudi. Čas ustvarjanja informacij se meri v minutah in ne v dnevih, tednih ali mesecih. Kakovost naših storitev merimo po nasmehih in zadovoljstvu naših strank.

info-9