Izziv / Potreba

Globalno vodilno podjetje na področju farmacevtskih izdelkov, je imelo željo spremeniti način obdelavo kromatogramov z uporabo strojnega učenja (ML). Izziv je bil zbrati neobdelane kromatogramske podatke iz različnih virov in uporabiti modele ML za obdelavo in označevanje teh podatkov. Neticin js s svojo rešitvijo je omogočil enoten in avtomatiziran pretok podatkov, ki spreminja način, kako partner obravnava kromatograme. 

Rešitev Netice: Avtomatizirani ML podatkovni tokovi

Neticin NetILab je omogočil celovito platformo, prilagojeno posebnim potrebam partnerjev: 

  • Avtomatizirano zbiranje podatkov: Brezhibna integracija z različnimi sistemi kromatogramov, kar odpravlja potrebo po ročnem pridobivanju in zbiranju podatkov.
  • ML Prediction Pipeline: Implementacija samodejnega strojnega učenja napovedovalnega cevovoda, ki pretvarja neobdelane kromatograme v dejavne vpoglede.
  • Zmožnost pregleda in podpisa: Zagotavlja možnost pregleda in podpisa rezultatov in napovedi, ki jih naredijo modeli ML, bodisi samodejno ali ročno, kar zagotavlja natančnost in skladnost.
  • Ustvarjanje poročil PDF: Ustvarjanje podrobnih poročil PDF, ki vključujejo napovedi in preglede, ki nudijo popoln pregled nad obdelavo kromatogramov.

Preoblikujte svojo obdelavo kromatogramov z NetILab. Z uporabljeno ML rešitvijo za obdelavo kromatogramov ponuja vrhunski pristop k ravnanju s kromatogrami. Ne glede na to, ali delate v farmacevtski industriji ali raziskovanju drugih znanstvenih aplikacij, NetILab omogoča prilagojeno rešitev za vaše edinstvene izzive. 

Prednosti

Z uvedbo orodja NetILab, je partner dosegel: 

  • Poenostavljeno zbiranje podatkov: Nič več ročnega pridobivanja, prihranek časa in zmanjšanje tveganja napak.
  • Avtomatizirane napovedi ML: Izboljšanje obdelave kromatogramov s samodejnimi napovedmi strojnega učenja.
  • Nadzor in skladnost: Sposobnost pregleda in podpisovanja rezultatov, kar zagotavlja usklajenost z industrijskimi standardi in notranjimi zahtevami.
  • Izčrpno poročanje: Ustvarjanje poročil PDF z vključenimi napovedmi in pregledi, ki zagotavljajo jasen in jedrnat zapis obdelave kromatogramov.

Se srečujete s podobnimi izzivi, ki jih težko premagujete?