Pri podjetju LG Electronics naj bi bilo vse nared za začetek prodaje enega najboljših pametnih televizorjev OLED, ki bodo popolnoma spremenili zasnovo gledanja televizijskih programov. Gre za televizorje, ki so bili javnosti predstavljeni že maja prejšnjega leta in so poželi veliko zanimanja tako strokovne kot ljubiteljske javnosti. V debelino merijo le 0,97 milimetrov, njihova teža ne presega dveh kilogramov, magnetni okvir pa omogoča pritrditev televizorja na običajen kovinski okvir. Piko na i daje odpornost televizorja vrste OLED na upogibanja.

Kupcem bo podjetje LG Electronics ponudilo v prodajo kar štiri modele novosti, in sicer B6, C7, E7 in G7. Vstopni model B6 bo na voljo z zaslonom s 55-palčno (139,7-centimetrsko) in 65-palčno (165,1-centimetrsko) diagonalo. Enako bo za model družine C7, le da bosta nekoliko ukrivljena. Model E7 bo ponujal nekoliko več možnosti v primerjavi z modeloma B6 in C7, medtem ko bo najzmogljivejša in hkrati tudi najdražja družina novih televizorjev LG na voljo z zaslonom s 55-palčno (139,7-centimetrsko) in 77-palčno (195,6-centimetrsko) diagonalo.

Vse modele superzanimivih televizorjev OLED bo podjetje LG Electronics javnosti predstavilo prvega januarja naslednjega leta na konferenci CES 2017 v Las Vegasu, kar pomeni, da bodo ti po vsej verjetnosti naprodaj še pred pomladjo. Zaradi njihove edinstvenosti verjamemo, da bo njihova maloprodajna cena relativno visoka in bo namenjena zgolj nekoliko premožnejšim kupcem. (Vir: Računalniške novice)