Konfigurator

Želite oblikovan produkt po vaši meri? – izberite konfigurator produktov, ki vam pomaga odločiti primeren nabor produktov glede na vaše potrebe…

Poglej kako
konfigurator-image-preview
spirit-slovenia-logo
evropski-sklad-za-regionalni-razvoj
ministrstvo-za-razvoj-logo

The investment is co-financed by the Republic of Slovenia and the European Union from the European Regional Development Fund (www.eu-skladi.si)

Korak 1 pri razvoju in implementaciji poslovnih rešitev

S poslovno analizo spoznamo poslovne funkcije, procese in aktivnosti podjetja in pripravimo poslovne rešitve, s katerimi podjetja izboljšajo svoje poslovanje; zmanjšajo skupne stroške, učinkoviteje izkoristijo lastne vire in nudijo boljšo podporo obstoječim in novim strankam.

Član mednarodnega združenja poslovnih analitikov IIBA

Netica je član mednarodnega strokovnega združenja poslovnih analitikov IIBA, njen direktor Igor Smirnov pa soustanovitelj podružnice IIBA v Sloveniji.  Pri izobraževanju in izvajanju poslovne analize  uporablja Netica vire informacij in bogat nabor dobrih praks združenja poslovnih analitikov IIBA doma in v tujini.

Skupaj s člani IIBA Slovenija, je v zadnjih 4 letih Netica izvedla izobraževanja in svetovanja poslovne analize v številnih uglednih slovenskih podjetij.