Smo član mednarodnega združenja poslovnih analitikov IIBA (International Institute of Business Assosiation). V sodelovanju z IIBA Slovenija so-organiziramo in izvajamo številne delavnice in izobraževanja, ki so namenjena vodstvu podjetij, poslovnim analitikov in vsem, ki so odgovorni za uvajanje naprednih procesov v svoje poslovno okolje.

Specializirani smo za integracijo in predstavitev podatkov v najbolj razširjenem uporabniškem Microsoft okolju.

Od leta 2014 sodelujemo z eno najhitreje rastočih globalnih BI podjetij Pyramid Analytics. Našim naročnikom zagotavljamo učinkovito vizualizacijo informacij in avtomatizirano obveščanje, uporabnikom pa prijazno uporabo, ki se zgleduje po najpogosteje uporabljenih Microsoft Office programih.

Smo uradni zastopnik in prodajalec programske opreme Visual Paradigm namenje vsem, ki načrtujejo, analizirajo in implementirajo poslovne rešitve

Od leta 2010 sodelujemo z Ljubljanskim Univerzitetnim inkubatorjem. V vlogi svetovalca in poslovnega mentorja pomagamo mladim slovenskim start up podjetjem pri razvoju in uresničevanju njihove poslovne ideje.

Od leta 2010 sodelujemo z  UrbanApp, čigar moto je – Povezati urbani sveti in ustvariti boljšo prihodnost.

Od leta 2010 sodelujemo s podjetjem Identiks na področju Customer Loyalty Integration Process: ki z integracijo storitev in najnaprednejših tehnologij omogoča enostavno in visoko profesionalno načrtovanje, implementacijo in spremljanje programov za povečanje lojalnosti kupcev ter povečanje profitabilnosti podjetja!

Od leta 2011 sodelujemo s podjetjem INNITO na CRM področju. Z njihovo pomočjo poskrbimo za implementacijo sodobnih tržnih in marketinških pristopov, razvoja profesionalnih rešitev po meri, podpore mobilnemu poslovanju, ter prilagoditev in integracijo rešitve Microsoft Dynamics CRM z obstoječimi IT sistemi!

Od leta 2008 sodelujemo s podjetjem AskIt na področju mentorstva in svetovanja!

Od leta 2012 sodelujemo s podjetjem CreaPlus na področju poslovne analitike, procesne optimizacije kot tudi pri izobraževanju!

Od leta 2012 sodelujemo s podjetjem CreaPro na področju poslovne analitike, procesne optimizacije kot tudi pri izobraževanju!