O nas

Netica je znanstvenik za podatke in strokovnjak za integracijo podatkov. Vse od ustanovitve, leta 2007, strokovnjaki Netice pomagamo podjetjem združiti na prvi pogled nezdružljive vire podatkov, jih povezati v aktivna podatkovna skladišča, ustvarjati logične povezave med podatki in iz njih pridobiti informacije nove vrednosti. Za direktorje, vodje in upravljalce, raziskovalce, razvijalce in ustvarjalce. Za odločevalce na vseh nivojih in v vseh oddelkih; naše rešitve tako uporabljajo raziskave in razvoj, kontrola kakovosti, prodaja in marketing, finance in kontroling ter top management. Zaupajo nam velika in SMB podjetja v raznovrstnih dejavnostih; avtomobilizem, farmacija, trgovina, laserska elektronika, zavarovalništvo, IT, telekomunikacije, banke, zbornice in javna uprava.

Info desk

Naziv podjetja: Netica storitve d.o.o.
Skrajšani naziv: Netica d.o.o.
Sedež: Reteče 97, 4220 Škofja Loka, Slovenija
Poslovni prostori: Na Trati 11, 1210 Ljubljana-Šentvid
Matična številka: 2341999
ID za DDV: SI63047349
Šifra dejavnosti: 72.220
Telefon: +386 (0)1 620 47 50
FAX: +386 (0)1 620 47 59
E-pošta: info@netica.si

Naše poslanstvo

Med naročniki in partnerji uživamo ugled strokovnjaka, zanesljivega partnerja in iskrenega sogovornika. Naše poslanstvo je ustvarjanje informacij novih vrednosti. Naše znanje povečuje pretok kakovostnih informacij in pospešuje uspešne poslovne odločitve. Posel delamo z ljudmi in za ljudi. Čas kreiranja informacij merimo v minutah, raje kot v dnevih, tednik ali mesecih. Kakovost naših storitev pa merimo z nasmehi in zadovoljstvom naših strank.

Vaši svetovalci in skrbniki

Igor Smirnov
Igor SmirnovAnaliza in analitika
Na področju računalništva dela že od svojih študentskih dni. Sprva kot razvijalec, pri koncu 90-ih pa je nadaljeval svoje službovanje kot vodja v razvoju.
V svojem delu se je leta izpopolnjeval pri vodenju tako razvoja kot tudi podpore, kjer je z ekipo sodelavcev razvil mnogo različnih in novih programov, katere je uporabljalo tisoče posameznikov.

Pred leti je odprl svoje podjetje v katerem nastopa kot direktor in skrbi obenem za programske rešitve. Kasneje se je usmeril v izobraževanja na področju poslovne inteligence.

Goran Šmigić
Goran ŠmigićRazvoj in podpora
Izobraževal se je na Inštitutu Jožef Štefan in kasneje tudi to svoje pridobljeno znanje predstavljal drugim podjetjem in javnim ustanovam . Leta 2011 je opravil strokovne izpite za specialista na področju poslovne inteligence.

Na področju informatike je aktiven že 23 let. Kot predavatelj in član strokovnih seminarjev ter delavnic je sodeloval z različnimi izobraževalnimi in raziskovalnimi organizacijami na področju poslovne inteligence. Je certificiran analitik in oseba, ki je odgovorna, da v podpori stvari ne šepajo.

Žan Smolič
Žan SmoličProgramiranje
Diplomant organizator informatik na fakulteti za organizacijske vede v Kranju.

Aktivno programira že od srednje šole, trenuten fokus pa ima na razvoju frontend-a z ogrodjem Angular. Pri delu se najraje osredotoča na funkcionalnost in optimizacijo aplikacije.

Nataša Smirnov
Nataša SmirnovMarketing in svetovanje
Ker se zaveda, da je življenje minljivo ga zajema s polno žlico. Da je vsaka sekunda, ki jo zapraviš za jezo, izgubljena sekunda sreče, ki je ne moreš dobiti več nazaj, se z leti še bolj zaveda naša marketinška podpora in sicer Nataša Smirnov. Pravi, da neuresničljivih želja ni! Če je želja dovolj velika in volja močna, se vedno najde tudi pot.

Pozitivnost, energija in svoboden duh pa naredijo še bolj zabavno in prijetno dejavnost, kot je marketing, obenem tudi zanimivo in pestro. Svetovalka, ki se vedno rada nauči še kaj, vsakdan rada zapolni z različnimi športnimi dejavnostmi.

Mitja Tofant
Mitja TofantProgramiranje
Diplomant elektrotehnike na fakulteti za elektrotehniko računalništvo in informatiko.
Po opravljeni diplomi je delal na razvoju programske opreme in analiz za industrijo.

Poleg tega da rad turno smuča in gorsko kolesari

je oseba s poglobljenim znanjem računalništva in ima veliko tehničnega znanja da se
lahko spoprime z izzivi, ki so pred njim.

Petra Velikanje
Petra VelikanjeProgramiranje
Diplomantka praktične matematike na fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani. Tekom študija je spoznala, da je matematika uporabna veda ter da matematiki niso ljudje z drugega planeta.
Je oseba z dobrim znanjem matematike, matematičnih algoritmov, ter programskih jezikov CSharp in Python. Rada raziskuje in osvaja nova znanja na področju programiranja in informatike.
Sašo Lipič
Sašo LipičIntegracija in nadzor
Njegove izjemne kakovosti so bile ključne, ko smo ga pred nekaj leti povabili k soustvarjanju, organizaciji in izvedbi sistemske analize v podjetju. Mnogim posameznikom je s svojim delom in vzpodbujanjem pomagal do pridobitve znanja na področju razvoja in podpore v računalništvu.

V preteklih letih je bil pomemben soustvarjalec pri izvajanju in koordinaciji programskih rešitev v večih slovenskih podjetjih. Zadnje leto se ukvarja predvsem z integracijo in nadzorom.

Gašper Romih
Gašper RomihProgramiranje
Magister matematike, magistriral na Fakulteti za matematiko in fiziko v Ljubljani.

S programiranjem se ukvarja že od gimnazije, še najraje pa ima probleme in izzive, ki vključujejo obdelavo ter analizo podatkov. Trenutno se pripravlja za vpis na doktorski študij.

V prostem času, če ga že uspe najti, se zelo rad poda na jadrnico.

Gašper Groznik
Gašper GroznikProgramiranje
Študent računalništva in informatike na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani.

Trenutno zaključuje s pisanjem diplomske naloge. Pri delu se najraje osredotoča na izgled in uporabniško izkušnjo aplikacije. Za razvoj uporablja predvsem ogrodje Angular.

Naše stranke