Spoštovana-i,

V sodelovanju s plesno skupino Katja Dance Company se pripravlja multimedijska plesna predstava Življenje je vrednota –dobrodelni projekt, s katerim se skuša zbrati denar za ustanove, ki se ukvarjajo z rakavimi bolniki in raziskavami te bolezni (Bolnišnica Golnik, Onkološki Inštitiut, Mali vitezi) ali posameznike, ki so v stiski in potrebujejo pomoč. Primarno bodo zbrana sredstva od prodanih vstopnic namenjena lokalnim institucijam in posameznikom, kjer bo nastop.
Izkupiček premierne predstave bo v celoti doniran. Pri vseh naslednjih pa bo doniran del sredstev, zbranih s prodajo vstopnic po pokritju stroškov predstave.

Spodaj v nekaj odstavkih vam predstavljamo projekt:

Plesni projekt: Življenje je vrednota
Koreografija, scenarij, režija: Katja Vidmar
Žanr: plesno multimedijska predstava z dobrodelno noto

O predstavi:
Življenje prinaša in odnaša. S plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer ustvarjamo predstavo, ki se dotika tematike obolelosti za rakavimi obolenji, življenja obolelih in njihove okolice.

Skozi gib in glasbo nas predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, pa vendar najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

»Diham in živim ples, se stapljam z glasbo, z gibi govorim zgodbo, ustvarjam trenutke, ki jih čutim kot tisti del sebe, ki lebdi. Moja zgodba postane zgodba mnogih in moji občutki se dotikajo duš drugih. Iščemo odgovore in rešitev za tiste, ki ne zmorejo sami.»

Pridite tudi vi, podprite trud plesalcev in organizatorjev, kot tudi obenem dodajte mali, a vseeno levji delež, v boju z rakom

Prijazen pozdrav,

Ekipa Netice

Nekaj več o dogodku:
www: http://www.katjadancecompany.com/
FB page: https://www.facebook.com/Zivljenjejevrednota/